Găsește autovehicule Ford Transit second hand pe AutoScout24

Ford Transit

Ford Transit este una dintre cele mai bine vândute camionete

Ford Transit este în numeroasele sale combinații - de la microbuz la vehicul de agrement - cea mai bine vândută furgonetă din Europa. Și de la începutul producției în Germania din 1953, este în statisticile de înmatriculare lângă concurentul său principal, VW Transporter, cu regularitate pe un onorabil loc doi. Spre deosebire de VW Bulli, Ford Transit nu a fost niciodată o mașină care să stârneasca emoții. Cu toate că primul model, Ford FK 1000 a fost foarte similar spre sfârșitul ciclului de producție al primei generații din 1965 cu modelul VW, mai ales în zona farurilor, el nu a câștigat popularitatea în percepția publică. De altfel, asemănările în aspect nu au fost întâmplătoare, pentru că primul Ford Transit a fost proiectat în mare parte de Alfred Haesner, cel care a proiectat anterior VW Transporter pentru constructorul din Wolfsburg. Ford Transit din fata

Ford Transit – Pune accent pe suprafața de încărcare

Ford Transit este cel mai bun exemplu că vânzarea unui vehicul dintr-o clasă anume nu se bazează pe impresii. Ford Transit a fost preferat timp de zeci de ani pe lângă principalul competitor de la Wolfsburg și a fost perceput mai ales ca un vehicul de mare valoare practică, deoarece începând din 1965 se asociază cu o sarcină utilă de 1.000 kg, la o greutate brută a vehiculului de 3,25 tone și o suprafață de încărcare neegalat de mare. Ford Transit

Trei elemente care vă îndeamnă să alegeți Ford Transit

Aceste avantaje ale modelului Ford Transit asupra concurenței au fost utilizate de constructorul Ford continuu timp de șase generatii. De la primul model din 1965 Ford a adaptat productia Tranzit pentru mai multe versiuni standard, ca o furgonetă, un microbuz sau o platformă flexibilă pentru o varietate de aplicații. Gama largă de modele s-a dovedit crucială pentru succesul continuu al Ford Transit. Flexibilitatea sa este dovedită, de asemenea, de faptul că este singura dubă din Europa oferită opțional cu tracțiune față sau spate, iar din 2007 poate fi comandată cu tracțiune integrală. Ford Transit va fi construit începând cu 2005 în fabrica Ford din Kocaeli, Turcia și în Anglia în fabrica din Southampton, cu volan pe dreapta.

Varietatea versiunilor face Ford Transit un vehicul complet

Gama largă de versiuni și modele cu structuri diferite face din modelul Ford Transit un vehicul complet pentru utilizarea în sectoare comerciale și de agrement. În programul producătorului sunt incluse următoarele modele:

  • * Furgoneta Ford Transit : clasicul Ford Transit este oferit ca un vehicul de tranport în trei lungimi și înălțimi diferite. În funcție de versiune, volumul de încărcare este de la 5,8 până la 7,7 metri cubi și poate găzdui până la trei euro paleți, cu o sarcină utilă între 890 și 1.555 kg. În versiunea Ford Transit Sport, este un minivan cu 103 kW (140 CP) cu un motor diesel și jante din aliaj dinamice de 18 inch.
  • * Ford Transit microbuz: varianta microbuz a Ford Transit este prevăzută cu trei rânduri de scaune și poate găzdui până la nouă persoane, varianta minibuz cu 5,6 metri lungime până la 14 persoane, iar ca autobuz cu capacitatea de transport până la 17 persoane, precum și Tourneo cu interior exclusiv și scaune pentru opt sau nouă pasageri. .
  • * Ford Transit break: Ford Transit Connect este un vehicul cu capacitate de transport care cu motoare diesel de la 55 kW (75 CP) până la 81 kW (110 cp) completează gama de vehicule utilitare mici. Ford Transit Connect este disponibil cu ampatament scurt și acoperiș plat sau cu ampatament lung și acoperiș înălțat.
  • * Ford Transit cu șasiu special: pentru adaptarea la diverse destinații Ford a dotat șasiul Transit cu cabină simplă sau dublă, cu o capacitate de până la cinci pasageri. Cu o lungime a șasiului de la 2,88 metri până la 4,08 metri, are o capacitate de încărcare de până la 1.589 kg, la o greutate maximă autorizată de 3.300 kg.
  • * Modele speciale Ford Transit pentru industria de construcții: prin linia Ford Transit Express, producătorul oferă modele speciale cu acoperiș înălțat pentru sectorul logistic, care cu aproape doi metri înălțime sunt optimizate pentru a transporta obiecte voluminoase în interior. Cu linia Ford Transit Service, vehiculul este echipat cu un sistem de polițe în care poate fi montat un atelier mobil sau pot fi depozitate diverse materiale voluminoase.
    • Modele de agrement Ford Transit: ca un vehicul destinat activității de petrecere a timpului liber, Ford Transit este disponibil ca Tourneo Connect pentru familii. Ford Transit Euro Line este versiunea cu până la trei rânduri de scaune pentru șapte pasageri care pot fi reconfigurate. Ford Transit Nugget este, de asemenea, o rulotă complet echipată, cu o suprafață de doi metri, modulară fie în înălțime sau cu pop-upuri disponibile. Alte modele de rulote pot fi realizate pornind de la modelul Ford Transit în variantele bazate pe șasiu sau platformă.