Salt la conținutul principal
AutoScout24 este disponibil momentan doar într-o măsură limitată pe motivul unor lucrări de întreținere. Acest lucru afectează unele funcții, cum ar fi contactarea vânzătorilor, login-ul sau administrarea vehiculelor dvs. puse la vânzare.
microcar-l.jpg

Microcar

În timp ce majoritatea producătorilor de automobile - cu excepția producătorului japonez Kei, care a dezvoltat mașinile din clasa mini de oraș în anii ’80 - au ignorat acest segment, designerii francezi au descoperit în acel moment potențialul micro-mașinilor. Ideea principală a companiei Microcar, care a fost fondată în 1980 în Franța, a fost clară: vor construi automobile mici cu motor care trebuie să poată circula pe drum fără licență, datorită vitezei limitate la 45 kilometri pe oră. În Germania, cu clasa de licență S până la începutul anului 2013 a fost posibilă conducerea începând cu vârsta de 16 ani.

Modelele Microcar, o alternativă la mașinile mini convenționale

După ce Microcar a proiectat primul model cu două locuri pe o caroserie convențională, compania a extins gama de produse, reproiectând mai târziu modele cum ar fi coupé-uri mici, sau variante în stilul vehiculelor off-road. Microcar ar putea distribui produsele sale mai bine echipate cu elemente de siguranță în viitorul apropiat, precum și extinderea programului la modele cu patru locuri, ca o alternativă la mașinile electrice și convenționale. În anul 2008, Microcar a lansat producția în cooperare cu fostul său concurent, Ligier. Vedere din fata Microcar

Primele vehiculele ușoare ale Microcar

Cu modelele sale de debut, cum ar fi Microcar Pratic și Microcar Virgo, compania a dat tonul pentru dezvoltarea vehiculelor din clasa ușoară. Modelele au fost proiectate cu 2 locuri, cu corp scurt, extrem de definit. Acest model de dezvoltare a urmat de asemenea, evoluția Microcar. Cu toate acestea, curând francezii au oferit, de asemenea, vehicule ușoare cum ar fi Microcar MC2, cu ampatament lung. În plus, o mică dubiță de livrare a fost creată sub denumirea comercială Microcar Sherpa.

Cele mai noi modele de la Microcar

Portofoliul produselor disponibile recent este dominat de M.GO, un model cu două locuri echipat cu un motor diesel de 0,5 litri, fiind lansat ca un model de bază în program. Modelul sportiv desenat Microcar M8 ar trebui să acopere segmentul mașinilor de oraș, în timp ce Evasion are un aspect off-road. Microcar F8C coupé și modelul cu patru locuri M8 Family completează oferta.