Salt la conținutul principal
AutoScout24 este disponibil momentan doar într-o măsură limitată pe motivul unor lucrări de întreținere. Acest lucru afectează unele funcții, cum ar fi contactarea vânzătorilor, login-ul sau administrarea vehiculelor dvs. puse la vânzare.
skoda-yeti-l-01.jpg

Skoda Yeti

Skoda Yeti Prezentare

Găsiți aici o prezentare completă a autovehiculului Skoda Yeti, inclusiv detalii despre cele mai importante caracteristici, motorizare, dotare și alte informații utile despre modelul autovehiculului. Citeste mai mult

Nou din:
Uzat din:
*Cel mai mic preț pe AutoScout24 în ultima lună

Skoda Yeti vedere din fata A aduna elemente de la sedane compacte, combi-uri clasice şi Sport Utility Vehicles (Sport Utility Vehicles SUV) capabile de off-road într-o singură maşină este un trend relativ nou în industria auto. Grupul VW şi-a lăsat subsidiara de origine cehă, Skoda, care este responsabilă în cadrul grupului de producerea maşinilor de familie ieftine, să experimenteze cu Crossover-ele. Cu modelul prezentat în 2009, Skoda Yeti, cehii de la Skoda au oportunitatea să arate că ei nu produc doar modele de succes precum Skoda Superb sau Skoda Octavia, ci şi autoturisme cu caracter de lifestyle. Cu Skoda Yeti, producătorul stabileşte cea de-a cincea linie de modele, ce poate fi dotată opţional cu tracţiune integrală şi ce dispune de o gradeabilitate corespunzătoare.

Forma de cutie fără compromisuri Skoda Yeti asigură suficient spaţiu la nivelul capului şi un portbagaj pe măsură

vedere in portbagaj Skoda Yeti SUV-ul compact Skoda Yeti îşi împarte platforma cu VW-Golf, iar pentru tracţiunea integrală a preluat elemente de la 4x4-ul Octavia, soft-roader introdus pe piaţă în 2007 sub numele Scout. În timp ce optica modelului Scout seamănă foarte mult cu varianta combi Skoda Octavia, inginerii au construit un autoturism complet nou în cazul Skoda Yeti. Bările de protecţie integrate şi protecţia anti-împănare confirmă aspectul de Crossover al modelului. Dimensiunile, 4,36 metri lungime şi aproape 1,80 metri, se orientează după cele ale unui autoturism compact tradiţional. Datorită caroseriei în formă de cutie şi o înălţime de 1,70 metri, Skoda Yeti oferă pasagerilor, în ciuda poziţiei înalte, spaţiu de un metru la nivelul capului. Interiorul Skoda Yeti Volumul portbagajului are 400 l, iar dacă se pliază bancheta din spate acesta creşte la 1700 l.

Motorizările Skoda Yeti – tracţiune frontală sau integrală

Skoda Yeti este oferită atât cu tracţiune pe roţile din faţă, cât şi cu tracţiune integrală. Varianta cu tracţiune frontală poate fi echipată cu un motor pe benzină de 1,2 litri şi 77 kW (105 CP) sau cu un motor Common-Rail-diesel de 2,0 litri, care produce 81 kW (110 CP) şi accelerează maşina până la 177 km/h. Varianta cu tracţiune integrală şi motor pe benzină de 1,8 l şi 118 kW (160 CP) poate să atingă o viteză maximă de 200 km/h. Există şi o variantă diesel cu o capacitate cilindrică de 2,0 litri, care produce 81 kW (110 CP) şi accelerează modelul până la 174 km/h. Mai târziu au fost introduse motoare diesel mai puternice cu 103 kW (140 CP) şi 125 kW (170 CP). Toate motoarele îndeplinesc normele Euro 5, iar variantele pe motorină sunt dotate cu filtru de particule. Consumul mediu este, conform producătorului, între şase şi opt litri per 100 km, ceea ce corespunde unor emisii CO2 între 159 g/km şi 189 g/km.