Salt la conținutul principal
AutoScout24 este disponibil momentan doar într-o măsură limitată pe motivul unor lucrări de întreținere. Acest lucru afectează unele funcții, cum ar fi contactarea vânzătorilor, login-ul sau administrarea vehiculelor dvs. puse la vânzare.
hyundai-i10-l-01.jpg

Hyundai i10

Hyundai i10 Prezentare

Găsiți aici o prezentare completă a autovehiculului Hyundai i10, inclusiv detalii despre cele mai importante caracteristici, motorizare, dotare și alte informații utile despre modelul autovehiculului. Citeste mai mult

Nou din:
Uzat din:
*Cel mai mic preț pe AutoScout24 în ultima lună

În anii 1990, constructorul auto sud-coreean Hyundai a introdus modelul mic, Atos, un sedan mic cu o înălţime de 1,62 metri. Deoarece are o lăţime de doar 1,5 metri.

Modelul în cinci uşi Hyundai i10 este produs în India şi exportat în toată lumea

Schimbarea denumirii din Atos în Hyundai i10 a rezultat în urma reajustării seriilor Hyundai. Trend-ul a început cu introducerea din 2007 a modelului compact Hyundai i30 şi este continuat de maşina mică Hyundai i20, introdusă pe piaţă în 2008. Ca nou model din clasa mini, Hyundai i10 măsoară 1,60 metri în lăţime; cu 7 cm mai mult decât predecesorul său. Lungimea de 3,56 metri rămâne neschimbată. Pentru a avea o proporţie armonioasă, modelul a pierdut 3 cm în înălţime. Particularitate a micului model în cinci locuri: este produs într-o singură versiune de caroserie cu cinci uşi. Și mai este altceva de remarcat în ceea ce priveşte producția, ceva neobişnuit pe atunci. Producătorul sud-coreean produce modelul Hyundai i10 în fabrica din India şi le exportă de acolo în Europa. Hyundai i10

Două motoare pe benzină pentru Hyundai i10

Hyundai i10 este oferit în două trepte de performanţă, odată cu un motor de 1,1 litri şi odată cu unul de 1,2 de litri. Cele două motoare pot fi cuplate, după preferinţe, la o transmisie manuală în cinci trepte sau la una automată în patru trepte. Varianta de bază Hyundai i10 are 49 kW (67 CP), suficient pentru a atinge viteza maximă de 150 km/h. Varianta mai mare dispune de 57 kW (78 CP) şi are o viteză maximă de 164 km/h. Ambele motoare consumă în medie, conform producătorului, 5,0 l/100 km(119 g/km CO2). În cazul cutiei de viteze automate, emisiile CO2 cresc la 139 g/km.

Hyundai i10 poate fi echipat din fabrică cu GPL

Pe lângă cele două versiuni pe benzină, producătorul sud-coreean oferă Hyundai i10 şi cu tehnologie GPL. Alternativa cu gaz lichefiat este disponibilă pentru toate versiunile, indiferent de motor sau cutie de viteze. În cazul transmisiei manuale, varianta cu GPL emite 105 g/km CO2. Varianta cu transmisie automată şi GPL emite 122 g/km CO2.