Salt la conținutul principal
AutoScout24 este disponibil momentan doar într-o măsură limitată pe motivul unor lucrări de întreținere. Acest lucru afectează unele funcții, cum ar fi contactarea vânzătorilor, login-ul sau administrarea vehiculelor dvs. puse la vânzare.
seat-ibiza-reference-front

SEAT Ibiza

SEAT Ibiza Prezentare

4,5 (ratings)

Găsiți aici o prezentare completă a autovehiculului SEAT Ibiza, inclusiv detalii despre cele mai importante caracteristici, motorizare, dotare și alte informații utile despre modelul autovehiculului. Citeste mai mult

Nou din:
Uzat din:
*Cel mai mic preț pe AutoScout24 în ultima lună

Prima generaţie SEAT Ibiza are deja o vârstă de peste un sfert de secol. În 1985, modelul părăseşte pentru prima dată linia de asamblare şi intră pe piaţa europeană datorită campaniei de export a producătorului auto spaniol. Modelele SEAT timpurii se orientau puternic după Fiat; la fel ca şi Ibiza, care este bazat pe Fiat 127. În funcţie de echipare, maşina avea la dispoziţie motoare puternice de 29 kW/39 CP până la 74 kW/100 CP şi era dotată standard cu închidere centralizată şi geamuri electrice. În acelaşi timp, acţionarul Volkswagen prezintă cel mai mare concurent al modelului, VW Polo – acesta se bucură de o popularitate mare în Germania. SEAT Ibiza vedere laterala În anii 1990, începând cu cea de-a doua generaţie, este introdus un nou model SEAT Ibiza, incluzând versiunea sport Cupra (Cup Racing). Iniţial, modelele au fost create ca o alternativă mai ieftină la modelele VW, iar succesul sportiv creşte recunoaşterea brand-ului. Între timp, această sarcină a ajuns la noua subsidiară VW, Skoda. A treia generaţie SEAT Ibiza, produsă din aprilie 2002 până la sfârşitul anului 2008, este mai mare, mai sportivă şi mai puternică – conform cu poziţionarea companiei şi apartenenţa acesteia în grupa Audi 22 mai 2008, data la care a fost prezentată cea de-a patra generaţie SEAT Ibiza, iar de la jumătatea lunii iunie a aceluiaşi an, maşina este disponibilă în reprezentanţe. Mai lung şi mai lat comparativ cu predecesorul, SEAT Ibiza are interiorul mai mare, iar porgbagajul este cu 25 litri mai voluminos. Ca dotare standard, modelul are ABS, airbag-uri frontale şi laterale pentru şofer şi copilot, servodirecţie, închidere centralizată, geamuri electrice şi un imobilizator electronic. Clienţii pot alege între motoarele pe benzină cu până la 77 kW/105 CP şi motoarele TDI tot cu până la 77 kW/105 CP, cel din urmă fiind asociat parţial cu costuri de achiziţie mari. SEAT Ibiza vedere din spate SEAT Ibiza este disponibil cu trei sau cu cinci uşi; varianta în 3 uşi din a patra generaţie poartă denumirea „Ibiza SC", prescurtarea de la sport coupé. Pe lângă varianta de bază cu 63 kW/85 CP, sunt disponibile variantele Ibiza "Ecomotive", Ibiza "Style" şi Ibiza "Sport", dar şi alte linii de echipare; varianta mai puternică, Cupra, este în pregătire.