Salt la conținutul principal
AutoScout24 este disponibil momentan doar într-o măsură limitată pe motivul unor lucrări de întreținere. Acest lucru afectează unele funcții, cum ar fi contactarea vânzătorilor, login-ul sau administrarea vehiculelor dvs. puse la vânzare.

Cum să cauți mașini potrivite pentru începători

Te numeri printre fericiții care au obținut permisul de categoria B? Atunci, cu siguranță, te gândești care sunt cele mai bune mașini pentru începători. Îți propunem să vedem împreună câteva criterii după care un începător auto ar trebui să își aleagă mașina.

Criterii pentru a selecta mașinile începătorilor

De la bani, la fiabilitate și siguranța oferită pasagerilor, la cât de bine arată autoturismul – toate intră în discuție atunci când se caută mașini pentru începători. Noi am găsit șapte criterii de care trebuie să țineți cont.

Nou versus rulat.

Nu vă sfătuim să investiți într-o mașină nouă, căci, nefiind pe deplin stăpâni pe mașină și pe șofatul optim și economicos, vehiculul se va uza mai repede, iar după doi, trei ani nu veți primi un preț mulțumitor pe ea. În al doilea rând, nu trebuie să uitați că există pericolul să o zgâriați sau chiar să o loviți de diferite obiecte sau de alte mașini, ceea ce îi va scădea și mai mult valoarea.

Prețul

Prețul mașinii este extrem de important, mai ales că el este direct influențat de resursele financiare și tot el decide vechimea și tipul mașinii. Nu vă gândiți să dați multe mii de euro, căci un preț mediu vă asigură accesul la un autoturism care are până în zece ani vechime și care beneficiază de dotări moderne, ce vă ajută în timpul șofatului.

Tipul mașinii

Este esențial pentru șoferii începători, iar specialiștii recomandă mașini mici, care se strecoară ușor în aglomerațiile urbane și mașini de putere medie, care să nu vă tenteze să apăsați tare accelerația.

Numărul de kilometri rulați

Este un alt element important: o mașină intens rulată are un grad mai mare de uzură și veți ajunge des cu ea în service-urile auto. În consecință, prețul de achiziție va fi mult sporit de costurile de întreținere. În aceeași idee ar trebui să cunoașteți ## istoricul mașinii, de la numărul de proprietari la eventuale accidente sau incidente auto.

Am lăsat pentru final două elemente esențiale:

Fiabilitatea mărcii/ modelului și siguranța dovedită la testele NCAP. Știm cu toții că există mărci și modele considerate monumente de fiabilitate, așa că ar trebui să le luați în considerare; aceeași atenție ar trebui să o acordați stelelor obținute la testele de siguranță, pentru conducător auto, pasageri adulți și copii. În final, iată propunerile noastre: Volkwagen Golf și Polo, Ford Focus și Fiesta, Hyundai i10 și Kia Rio.

Toate articolele

All car reimport & car import & car import USA to Germany

Mașinile din Italia, înmatriculate în România

Sfaturi · Cumpărările auto
e-mobilitaet wissen

Mașinile electrice și avantajele lor

Sfaturi · Cumpărările auto
All car reimport & car import & car import USA to Germany

Mașini din Germania: calitate la preț accesibil

Sfaturi · Cumpărările auto
Afişează mai multe