Salt la conținutul principal
AutoScout24 este disponibil momentan doar într-o măsură limitată pe motivul unor lucrări de întreținere. Acest lucru afectează unele funcții, cum ar fi contactarea vânzătorilor, login-ul sau administrarea vehiculelor dvs. puse la vânzare.

Antifonul auto e eficient și usor de utilizat

Vă doriți ca mașina dumneavoastră să arate impecabil și, mai mult, să îi asigurați protecția necesară împotriva ruginii și a altor degradări ce apar în timp? Atunci ar trebui să luați în considerare produse antifon auto, precum antifonul cauciucat și sprayul antifon...

care se pot utiliza de către orice posesor auto. Știm cu toții că drumurile la service-urile și atelierele auto nu sunt tocmai ieftine și că, din pricina banilor, mulți dintre noi ezită să apeleze la specialiști pentru a repara vopseaua distrusă în câteva puncte pe portieră, pe cricul de remorcare, pe capotă etc. Produsele speciale din gama de curățare, întreținere și cosmetică auto vă pot da o mână de ajutor în procesul de antifonare auto. Esențiale sunt două produse: antifon cauciucat și spray antifon.

Utilizările antifonului cauciucat

Antifonul cauciucat pentru caroserie este un produs special ce are ca substanță componentă principală cauciucul sintetic. Se aplică pentru a proteja pragurile de la uși, spoilerele și arcadele roților de impactul cu pietre și de efectele negative ale ruginii. De asemenea, el asigură protecția necesară prin antifonare auto dedesubt, împiedicând uleiul, apa sau sarea de pe carosabil să afecteze sănătatea caroseriei. Prin folosirea produsului pot fi neutralizate și crăpăturile în metal. Acest antifon este conceput ca spray, ceea ce face ca aplicarea să fie ușor de realizat. Substanțele din compoziție favorizează uscarea rapidă a produsului, dar îi asigură și o rezistență sporită la lovituri. Mai mult, suprafața pe care s-a aplicat antifon cauciucat poate fi vopsită fără probleme.

Sprayul antifon este multifuncțional

Efect protector și reparator are și sprayul antifon, care manifestă o aderență foarte bună pe suprafețe extrem de diverse de la metal la sticlă și plastic. Însă pentru a obține rezultate optime, suprafața pe care se pulverizează sprayul trebuie să fie curată: fără rugină, fără urme de grăsime și bine uscată. Substanța trebuie pulverizată în două sau în trei straturi, respectând un interval de câteva minute între pulverizări. Dacă este necesar să aplicați alte straturi de vopsea, așteptați 2-3 ore și reluați operațiunea.

Vopseaua antifon

Un al treilea produs foarte util în întreținerea autovehiculului este vopseaua antifon, care oferă protecție împotriva acțiunilor corozive. În plus, are un efect accentuat în izolarea antifonică. Aplicarea nu este la fel de ușoară, mai ales că se au în vedere suprafețe mai mari, care trebuie bine degresate, sablate, curățate, grunduite și apoi protejate cu vopsea, aplicată prin pensulare sau roluire.

Toate articolele

All car seats cleaning

Schimbul de ulei asigură mentenanța mașinii

Sfaturi · Îngrijirea auto
lack reparieren

Operațiunea de polish farurilor: o necesitate

Sfaturi · Îngrijirea auto
innenraumpflege

Tapițeria auto din piele: eleganță și confort

Sfaturi · Îngrijirea auto
Afişează mai multe