Salt la conținutul principal
AutoScout24 este disponibil momentan doar într-o măsură limitată pe motivul unor lucrări de întreținere. Acest lucru afectează unele funcții, cum ar fi contactarea vânzătorilor, login-ul sau administrarea vehiculelor dvs. puse la vânzare.

Calitate pentru piese auto de import

Pentru a achiziționa o mașină rulată suntem dispuși să mergem în diferite țări europene, de la Germania și Austria până în Franța. Alteori facem eforturi și mai mari ca să avem un autovehicul din SUA.

Consumăm bani și timp ca să avem mașini din import cât mai apropiate de dorințele și standardele noastre. Dar când vine vorba de piese auto import, noi sau recondiționate, eforturile noastre nu sunt similare. Însă ar trebui să fie, căci fiabilitatea și longevitatea autovehiculului nostru depind și de calitatea pieselor de schimb utilizate.

Importul de mașini își păstrează linia ascendentă în România, pe șoselele noastre circulând autovehicule achiziționate din SUA, Germania, Suedia, Marea Britanie etc. Și dacă vrem autovehicule de marcă din străinătate, ar trebui să acordăm atenție și pieselor de schimb pe care le alegem pentru ele, iar în locul celui mai mic preț să optăm pentru un raport corect între calitatea piesei și prețul plătit pentru aceasta. În consecință, dacă un service sau un mecanic auto vă recomandă un import auto din SUA sau dintr-o țară europeană, nu ar trebui să ezitați.

De ce să optezi pentru piese auto din import?

Noi am identificat cel puțin trei motive, iar acestea sunt:

  • pentru că fiind originale, piesele de import reprezintă o garanție a calității,
  • pentru că au un aport esențial la mentenanța corectă a mașinii tale,
  • pentru că vei reuși să economisești bani ajungând mai rar în service.

Ce fel de piese se pot importa?

Cataloagele firmelor specializate acoperă toate marile categorii de piese auto, atât piese originale, cât și pe cele fabricate de companii cu o carte de vizită impresionantă, companii care furnizează piese și componente pentru marii constructori auto.

Pe categorii, vorbim de piese de pe segmentele:- motor: injectoare, pompă de ulei, bujii, suport motor,- frâne: saboți de frână, discuri de frînă, plăcuțe de frână, tamburi,- filtre: de ulei, de aer, de combustibil, de habitaclu,- suspensie și direcție: arcuri, pompă servodirecție, amortizoare, casetă direcție,- transmisie: kit de ambreiaj, cablu ambreiaj, burduf planetară, articulație planetară,- răcire și încălzire: pompă de apă, ventilator pentru habitaclu, termostat, supapă expansiune,- electrice și lumini: faruri, alternator, electromotor, semnalizare,- caroserie: tobă, bară de protecție față, capotă etc.

În final, mai avem un singur sfat: deși pe Internet sunt comercializate o mulțime de piese auto din import, fiți atenți să nu achiziționați piese contrafăcute. Apelați mai bine la operatori autorizați!

Toate articolele

All car reimport & car import & car import USA to Germany

Mașinile din Italia, înmatriculate în România

Sfaturi · Cumpărările auto
All car reimport & car import & car import USA to Germany

Cum să cauți mașini potrivite pentru începători

Sfaturi · Cumpărările auto
e-mobilitaet wissen

Mașinile electrice și avantajele lor

Sfaturi · Cumpărările auto
Afişează mai multe