Salt la conținutul principal
AutoScout24 este disponibil momentan doar într-o măsură limitată pe motivul unor lucrări de întreținere. Acest lucru afectează unele funcții, cum ar fi contactarea vânzătorilor, login-ul sau administrarea vehiculelor dvs. puse la vânzare.
skoda-fabia-l-01.jpg

Skoda Fabia

Skoda Fabia Prezentare

4,5 (ratings)

Găsiți aici o prezentare completă a autovehiculului Skoda Fabia, inclusiv detalii despre cele mai importante caracteristici, motorizare, dotare și alte informații utile despre modelul autovehiculului. Citeste mai mult

Nou din:
Uzat din:
*Cel mai mic preț pe AutoScout24 în ultima lună

Maşina mică este produsă de subsidiara VW în Mlada Boleslav. Succesorul modelului, Skoda Felicia a apărut în 1999 pe piaţă, iar concurenţii principali sunt Opel Corsa, Ford Fiesta şi Renault Clio. Modelul este construit pe platforma folosită şi de VW Polo 9N şi SEAT Ibiza. Chiar şi motorul concept de pe Fabia provine de la VW Polo. Autoturismul are – asemenea celor mai mulţi fraţi din grupul VW – tracţiune faţă şi motor transversal. Gama de motoare disponibile pe Skoda Fabia cuprinde motoare în 4 cilindri pe benzină şi pe motorină. Benzinarul de 1,2 litri produce 77 kW/50 CP (51 kW/69PS ca DOHC), cel de 1,4 litri 63 kW/86 CP, iar cel de 77kW/105 CP. Motoarele TDI aduc 51 kW/70 CP sau 59 kW/80 CP în cazul celui cu capacitatea de 1,4 litri, şi 77 kW/105 CP în cazul celui de 1,9 litri. Skoda Fabia vedere din fata Skoda Fabia este disponibilă în patru variante de caroserii diferite: sedan – asemănător VW Polo; hatchback, combi şi în varianta sportivă de raliu „RS“. Toate variantele au cel puţin 4 uşi. Skoda Fabia vine în liniile de echipare „Classic“, „Ambiente“, „Sport“, „Elegance” şi modelul special, economicul „Green Line“ cu TDI-ul de 1,4 litri lipsit de performanţă, aerodinamică îmbunătăţită, raport de transmisie lung, pneuri cu rezistență redusă la rulare şi filtru de particule dotat standard. Interiorul Skoda Fabia În primăvara anului 2007, după facelift-ul din 2004, începe producţia celei de-a doua generaţii a modelului. Cu o lungime de 3,99 metri, o lăţime de 1,64 metri şi înalt de 1,49 metri, noua Fabia este cu aproximativ doi centimetri mai lungă şi patru centimetri mai înalt ca predecesorul său. Astfel, volumul portbagajului creşte de la 260 la 300 de litri. După plierea banchetei din spate, volumul maxim a ajuns de la 1.016 litri la 1.163 litri. În septembrie 2007, la IAA, este prezentată şi varianta combi a modelului Fabia II. În 2009, Skoda Fabia Combi a fost aleasă de către cititorii celei mai mari reviste nemţeşti, „Guter Rat” (în româneşte – un sfat bun), drept „Auto der Vernunft” (în româneşte – maşina raţionalului) din categoria combi/van. În acelaşi an, producătorul ceh prezintă la Salonul Auto de la Geneva varianta offroad-combi Fabia Scout.